Munkaerő-kölcsönzés vállalati partnerek számára

Hirtelen létszámnövekedés, átmeneti állapot, létszámhiány, fluktuáció pótlás vagy tartós foglalkoztatás igényének felmerülése esetén a munkaerő-kölcsönzés hatékony és rugalmas atipikus foglalkoztatási megoldás.

Számos előnye közül a legfontosabbak:

 • feladatátvállalás: a vállalat HR osztályának adminisztratív terheinek csökkentése
 • hatékony toborzás: gyors létszámnövelés a meglévő adatbázisnak és a bejáratott hirdetési megoldásoknak köszönhetően
 • gyors reakció: azonnali, rugalmas reagálás a vállalati kérésekre mind az adminisztratív, mind a toborzási feladatokat illetően
 • minden adminisztráció a kölcsönbeadónál: a kölcsönző cég feladata a szerződéskötés, bérszámfejtés, egyéb a dolgozókkal kapcsolatos ügyintézés
 • költségszámla: a kölcsönzési díj költségként elszámolható, így vállalati szinten a bérköltség a tervezett keretek között tartható
 • rugalmasság: a kölcsönzött munkavállalókra a csoportos létszámleépítés szabályait nem kell alkalmazni

Munkaerő-kölcsönzési üzletágunk kifejezetten a kékgalléros munkatársak, azaz fizikai dolgozók kölcsönzésére szakosodott. Partnereink elsősorban gyártóipari vállalatok, autóipari beszállítók, globális logisztikai- és raktárszolgáltatók, és olyan kkv-k, ahol gyártás/termelés a fő tevékenység. Előnyünk a gyors, precíz munkavégzés, megbízhatóság, teljes körű munkaügyi adminisztráció, komplex szolgáltatás, a törvényi keretek maximális betartása mellett, legyen szó 10-20 fős létszámról, vagy jelentősebb létszámigényről.

Levesszük a feladatokat a válláról

Minden, a toborzáshoz, a foglalkoztatás megkezdéséhez és a hosszútávú munkavégzéshez szükséges, kezdeti és folyamatában felmerülő feladatot elvégzünk és kontroll alatt tartunk Partnereink folyamatos tájékoztatása mellett.

Pénzügyi biztonság és törvényi keretek

Munkavállalóinkat mind emberi, mind munkaadói oldalról tisztességes, korrekt bánásmódban részesítjük, pénzügyi hátterünk akár többszáz kölcsönzött állomány finanszírozását is biztonságosan vállalni tudja.

Hatékony toborzás, alacsony fluktuáció

Gyorsan és proaktívan szolgáljuk ki a felmerülő szükségleteket, a legmodernebb toborzási technikákat felhasználva. A dolgozók teljes körű munkaidőn túli humán menedzsmentjével alacsonyan tartjuk a fluktuációt.

Számaink önmagukért beszélnek

1063

Partnereink számára eddig
kölcsönzött munkavállalók száma

326.392

Eddig ledolgozott
munkaórák száma

100%

Magyar munkaerő

 100%

 Magyar vállalkozás  
 

Levesszük a feladatokat a válláról

A fizikai dolgozók toborzása sokszor túlzott terhet ró a munkáltatók HR munkatársaira. De Önt ez nem érinti, mindent elintézünk Ön helyett.

 • Gyorsan és sikeresen toborzunk, a valóságnak megfelelő tájékoztatás nyújtása mellett.
 • Igény esetén jó minőségű, élhető munkásszállást biztosítunk munkavállalói számára.
 • Az adminisztratív feladatokat a hatóságokkal egyeztetve intézzük.
 • Gondoskodunk a munkavállalók munkakezdéséhez szükséges anyagi forrásokról, előlegekről, alacsonyan tartva a fluktuációt, és a táppénzes állományt.

Pénzügyi biztonság és a törvényi keretek betartása

Hosszú távú, kölcsönös előnyökben gondolkodunk, ezért minden érintkezési ponton a korrektséget preferáljuk.

 • Becsületesen és határidőre elszámolunk a munkavállalóink felé, Nexon bérszámfejtési szoftverrel dolgozunk.
 • Partnereinknek korrekten és precízen számlázunk.
 • Az adóinkat pontosan és időben fizetjük, a munkaerő-kölcsönzési letét mellett felelősségbiztosítással, és megbízható pénzügyi háttérrel rendelkezünk.

Hatékony toborzás, alacsony fluktuáció, megfelelő létszám

Mindig elérhetőek vagyunk a munkavállalók és a vállalati partnereink számára egyaránt: hatékony toborzási technikánknak és HR kontrollunknak köszönhetően folyamatosan megfelelő létszámot biztosítva az Önök számára.

 • Igyekszünk üzletfeleink minden felmerülő igényének eleget tenni.
 • Hosszú távra tervezünk - a foglalkoztatás alatt sem engedjük el az alkalmazottak kezét, alacsonyan tartva a fluktuációt és a táppénzen lévők állományát.
 • Elsősorban magyar ajkúakat foglalkoztatunk. Igen, lehet ma megfelelő számú és tudású magyar munkavállalót toborozni!

Rólunk mondták

A Beraman Hungary megbízható szakmai partnere a cégünknek. Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai magas szintű szolgáltatásokat nyújtanak számunkra belföldi és külföldi toborzási igények esetén egyaránt. Rugalmas hozzáállásuk megkönnyíti a napi operatív munkavégzést.

Győrffy Viktória, HR Director, Hydro Extrusion Hungary Kft.

A Beraman egy olyan szolgáltató a piacon, amely szolgáltatásait magas szakmai színvonalon, pontosan, precízen látja el. Jó szívvel ajánlom őket, mert általuk megbízható és kiválóan felkészült szakemberek segítik a munkánkat.

Darázs Viktória, Senior Manager, HR, Solutions, Hungary Management, DSV Solutions Hungary Kft.

A Beraman Hungary Kft. stabil partnerünk abban, hogy termelésünk és egyéb támogató területeink megfelelő színvonalon tudjanak működni. Felsővezetői és egyéb fehérgalléros munkakörök toborzásában is hatékony az együttműködésünk.

Dr.Soltész-Sándor Anita, HR vezető/HR manager, GEDIA Hungary Kft.

Referenciáink

Partnereink

Miért a Beraman?

A munkaerő-kölcsönzés sokszor "kényes téma" egy vállalat érdekében. Ugyan egyre ritkábban, de ma is hallani tisztességtelen cégekről, akiknek történetei bizalmatlanságot keltenek a munkaerő-kölcsönzési iparág iránt.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy cégünk különösen nagy figyelmet szentel a tisztességnek, a munkavállalók elégedettségének és ezáltal munkavégzésük egyenletesen magas színvonalának.

E színvonal hosszú távú megtartása érdekében standardokat vezettünk be, melyek segítségével Partnerünkkel együttműködve a hibázási lehetőségeket is sikerült minimálisra csökkenteni:

 • Partnerünkkel kötött munkaerő-kölcsönzési / közvetítési szerződésünk hitelességét a CHSH Dezső & Partners Ügyvédi Iroda biztosítja
 • A toborzás megkezdése előtt precízen egyeztetjük Partnerünk munkavállalói igényét, az egyeztetés során pontosan meg tudjuk becsülni, hogy az igényelt létszám mikorra teljesíthető, és azonnal elkezdjük a munkát.
 • Partnerünkkel egyeztetve igyekszünk a toborzástól a munkakezdésig tartó folyamatot optimalizálni, már itt hatékonyan csökkentve a lemorzsolódást.
 • Partnerünkkel egyeztetjük a munkaszerződési adminisztrációt, kérésre a teljes dokumentációt bemutatjuk, Partnerünk elvárásaihoz igazítjuk
 • Az első kollégák munkába állása után a tapasztalatokat levonva újraoptimalizáljuk a folyamatainkat
 • Még ez első bérutalás előtt bérszámfejtési meetinget tartunk, ahol pontosan egyeztetjük a helyi sajátosságokat a megfelelő számfejtés érdekében. Bérszámfejtéshez a Nexon programot használjuk
 • Partnerünk minden felmerülő igényére azonnal reagálunk, hogy már az első hetekben úgy tűnjön, mintha hosszú évek óta együtt dolgoznánk.
 • Kölcsönzött állományunk adminisztrációját felhő alapú CRM-ben kezeljük, így mindig minden adattal naprakészek vagyunk.
 • Munkavállalóink számára rendszeresen fogadóórát tartunk, első kézből szerezve visszacsatolást a hogylétükről.

Maradt még kérdése? Forduljon hozzánk bizalommal!

Indulhatunk?

Ismerjen meg minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és egyeztessünk a részletekről!

Biztonsági kód
Inkább telefonálok0036203991508