Munkaerő-kölcsönzés vállalati partnerek számára

Hirtelen létszámnövekedés, átmeneti állapot, létszámhiány, fluktuáció pótlás vagy tartós foglalkoztatás igényének felmerülése esetén a munkaerő-kölcsönzés hatékony és rugalmas atipikus foglalkoztatási megoldás.

Számos előnye közül a legfontosabbak:

 • feladatátvállalás: a vállalat HR osztályának adminisztratív terheinek csökkentése
 • hatékony toborzás: gyors létszámnövelés a meglévő adatbázisnak és a bejáratott hirdetési megoldásoknak köszönhetően
 • gyors reakció: azonnali, rugalmas reagálás a vállalati kérésekre mind az adminisztratív, mind a toborzási feladatokat illetően
 • minden adminisztráció a kölcsönbeadónál: a kölcsönző cég feladata a szerződéskötés, bérszámfejtés, egyéb a dolgozókkal kapcsolatos ügyintézés
 • költségszámla: a kölcsönzési díj költségként elszámolható, így vállalati szinten a bérköltség a tervezett keretek között tartható
 • rugalmasság: a kölcsönzött munkavállalókra a csoportos létszámleépítés szabályait nem kell alkalmazni

Munkaerő-kölcsönzési üzletágunk kifejezetten a kékgalléros munkatársak, azaz fizikai dolgozók kölcsönzésére szakosodott. Partnereink elsősorban gyártóipari vállalatok, autóipari beszállítók, globális logisztikai- és raktárszolgáltatók, és olyan kkv-k, ahol gyártás/termelés a fő tevékenység. Előnyünk a gyors, precíz munkavégzés, megbízhatóság, teljes körű munkaügyi adminisztráció, komplex szolgáltatás, a törvényi keretek maximális betartása mellett, legyen szó 10-20 fős létszámról, vagy jelentősebb létszámigényről.

Levesszük a feladatokat a válláról

Minden, a toborzáshoz, a foglalkoztatás megkezdéséhez és a hosszútávú munkavégzéshez szükséges, kezdeti és folyamatában felmerülő feladatot elvégzünk és kontroll alatt tartunk Partnereink folyamatos tájékoztatása mellett.

Pénzügyi biztonság és törvényi keretek

Munkavállalóinkat mind emberi, mind munkaadói oldalról tisztességes, korrekt bánásmódban részesítjük, pénzügyi hátterünk akár többszáz kölcsönzött állomány finanszírozását is biztonságosan vállalni tudja.

Hatékony toborzás, alacsony fluktuáció

Gyorsan és proaktívan szolgáljuk ki a felmerülő szükségleteket, a legmodernebb toborzási technikákat felhasználva. A dolgozók teljes körű munkaidőn túli humán menedzsmentjével alacsonyan tartjuk a fluktuációt.

Számaink önmagukért beszélnek

570

Partnereink számára eddig
kölcsönzött munkavállalók száma

173996

Eddig ledolgozott
munkaórák száma

1 fő

Kollégáink munkabaleseteinek száma
az elmúlt fél évben

 

  
 

Levesszük a feladatokat a válláról

A fizikai dolgozók toborzása sokszor túlzott terhet ró a munkáltatók HR munkatársaira. De Önt ez nem érinti, mindent elintézünk Ön helyett.

 • Gyorsan és sikeresen toborzunk, a valóságnak megfelelő tájékoztatás nyújtása mellett.
 • Igény esetén jó minőségű, élhető munkásszállást biztosítunk munkavállalói számára.
 • Az adminisztratív feladatokat a hatóságokkal egyeztetve intézzük.
 • Gondoskodunk a munkavállalók munkakezdéséhez szükséges anyagi forrásokról, előlegekről, alacsonyan tartva a fluktuációt, és a táppénzes állományt.

Pénzügyi biztonság és a törvényi keretek betartása

Hosszú távú, kölcsönös előnyökben gondolkodunk, ezért minden érintkezési ponton a korrektséget preferáljuk.

 • Becsületesen és határidőre elszámolunk a munkavállalóink felé, Nexon bérszámfejtési szoftverrel dolgozunk.
 • Partnereinknek korrekten és precízen számlázunk.
 • Az adóinkat pontosan és időben fizetjük, a munkaerő-kölcsönzési letét mellett felelősségbiztosítással, és megbízható pénzügyi háttérrel rendelkezünk.

Hatékony toborzás, alacsony fluktuáció, megfelelő létszám

Mindig elérhetőek vagyunk a munkavállalók és a vállalati partnereink számára egyaránt: hatékony toborzási technikánknak és HR kontrollunknak köszönhetően folyamatosan megfelelő létszámot biztosítva az Önök számára.

 • Igyekszünk üzletfeleink minden felmerülő igényének eleget tenni.
 • Hosszú távra tervezünk - a foglalkoztatás alatt sem engedjük el az alkalmazottak kezét, alacsonyan tartva a fluktuációt és a táppénzen lévők állományát.
 • Elsősorban magyar ajkúakat foglalkoztatunk. Igen, lehet ma megfelelő számú és tudású magyar munkavállalót toborozni!